Projenize Uygun Arge Teşviki Almak

Arge teşviki proje geliştirmek isteyen firmalar, üniversiteler, kurum ve kuruluşlar tarafından yeterli finansal imkanlara sahip olunamadığında devletin belli kurumlarına başvurularak alınan bir destek programıdır. TÜBİTAK, AB fonu ve KOSGEB gibi kurumlar arge faaliyetlerine belirli ölçülerde destek vererek projelerin gelişmesine yardımcı oluyorlar. Bir fikriniz var ve bunu projelendirmek istiyorsanız sektördeki 20 yıllık tecrübemizle birlikte size proje yazımı yapabiliriz. Arge teşviki almak için ihtiyaç duyduğunuz desteği profesyonel olarak sağlayabiliriz.

ARGE Maliyesi Ücreti

Sektördeki 20 yıllık tecrübemiz ile tüm süreçlerinizi başarıyla yönetebilir, arge sürecinin tüm adımlarında yanınızda olabiliriz. Arge maliyesi konusundaki tecrübemiz ile birlikte, 5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi kanunu kapsamında yürütülmesi gereken tüm işlemler konusunda destek oluruz. Arge maliyesi destek sürecinde sizlere faaliyetlerinizin doğru şekilde projelendirilmesi, izlenmesi ve denetlenmesi sürecini yöneterek sizlere profesyonel destek veriyoruz. Her projenin kapsamına göre sizler için en doğru ARGE maliyesi ücreti belirlenerek firmamız tarafından sizlere destek sağlanır.

Arge Desteği

Firmanızın faaliyet gösterdiği sektöre bağlı olarak pek çok farklı Arge desteği ve teşviki bulunmaktadır. Almak istediğiniz desteklerden en uygun şekilde yararlanabilmeniz için iş planınızın yapılması, başvuruların yapılması ve ziyaretlerin koordinasyonu gibi tüm hizmetleri proje boyunca sizlere veriyoruz. Arge teşvikleri konusunda profesyonel ekibimiz ile arge desteği sürecinizin başından sonuna kadar sizlerin yanındayız. Tüm süreç boyunca raporlamaları titizlikle yaparak sizlere sunarız. Projeniz ile ilgili arge desteği fiyat bilgisi almak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

Fiyat teklifi için bize ulaşın